Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μακρον / Μακρόν: Η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ... - Λάµβανε ἄρα παρὰ ἀριάδνης λίνον µακρὸν καὶ ἅπτε τὸ λίνον ἐπὶ τῷ τοῦ λαβυρίνθου στοµίῳ.

Μακρον / Μακρόν: Η Τουρκία να σταματήσει τις παράνομες ... - Λάµβανε ἄρα παρὰ ἀριάδνης λίνον µακρὸν καὶ ἅπτε τὸ λίνον ἐπὶ τῷ τοῦ λαβυρίνθου στοµίῳ.. Οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι απίθανο να υποφέρει από τα χειρότερα συμπτώματα της. Αναμένεται δε με ενδιαφέρον η διμερής τους συνάντηση πριν από τη σύνοδο κορυφής του σεπτεμβρίου, όπου συνήθως χαράσσεται η κοινή στάση του γαλλογερμανικού άξονα. Ο εμμανουέλ μακρόν περιέγραψε το γεγονός στη γαλλική εφημερίδα le dauphine libere, λέγοντας: Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Ο μακρόν είναι 42 ετών, μη καπνιστής, αδύνατος και έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη.

Δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από επίθεση με χαστούκι που δέχθηκε ο εμανουέλ μακρόν από έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια περιπάτου. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Εκνευρισμός στην άγκυρα επίθεση τσελίκ στον μακρόν: Λάµβανε ἄρα παρὰ ἀριάδνης λίνον µακρὸν καὶ ἅπτε τὸ λίνον ἐπὶ τῷ τοῦ λαβυρίνθου στοµίῳ. Οι παρευρισκόμενοι πολίτες έμοιαζαν φιλήσυχοι.

"ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΑΚΡΟΝ, ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"!..
"ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΜΑΚΡΟΝ, ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ"!.. from www.nasostsaganelis.gr
Ξεκίνησε στο στρασβούργο η διάσκεψη για το μέλλον της ευρώπης, μια μεγάλη διαβούλευση πολιτών μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει πολλά. Μακρὸν ἤδη χρόνον ὑµῖν διελεγόµεθα. Χρησιμοποιεί την ελλάδα στη ανατολική μεσόγειο. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν, τονίζοντας πως ήταν. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μακρόν. Δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από επίθεση με χαστούκι που δέχθηκε ο εμανουέλ μακρόν από έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια περιπάτου.

Στρατιωτικοί προειδοποιούν για δεύτερη φορά την κυβέρνηση μακρόν για εμφύλιο.

Τηλεφωνική επικοινωνία του κυριάκου μητσοτάκη με τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν. Μακρόν είχε θέσει ως στόχο την αναβάθμιση των γαλλικών φτωχογειτονιών. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει πολλά. «μεμονωμένο περιστατικό» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν το χαστούκι που δέχθηκε από νεαρό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη τεν λ' ερμιτάζ στη νοτιοανατολική. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Νῦν δὲ τάδε ἐγὼ λέγω· δολεροί εἰσιν οἱ ὑµέτεροι λόγοι. Τάδε χρὴ ὑµᾶς πράττειν· εὖ µανθάνειν, ἡσυχάζειν, πείθεσθαι. Πολλοί του επιρρίπτουν ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τα προβλήματα των. Ο μακρόν είναι 42 ετών, μη καπνιστής, αδύνατος και έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη. Πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν, κατά την επίσκεψη του στην drome. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για δεύτερη φορά την κυβέρνηση μακρόν για εμφύλιο. Ο εμμανουέλ μακρόν περιέγραψε το γεγονός στη γαλλική εφημερίδα le dauphine libere, λέγοντας:

Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. Φυλάττου τὸ φοβερὸν θηρίον, µάχου τοῖς ὅπλοις, ὦ ξένε. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν, τονίζοντας πως ήταν. Αναμένεται δε με ενδιαφέρον η διμερής τους συνάντηση πριν από τη σύνοδο κορυφής του σεπτεμβρίου, όπου συνήθως χαράσσεται η κοινή στάση του γαλλογερμανικού άξονα.

Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ...
Η Μπριζίτ Μακρόν έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ... from www.iefimerida.gr
Μακρόν είχε θέσει ως στόχο την αναβάθμιση των γαλλικών φτωχογειτονιών. Οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι απίθανο να υποφέρει από τα χειρότερα συμπτώματα της. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για μακρόν. Δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από επίθεση με χαστούκι που δέχθηκε ο εμανουέλ μακρόν από έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια περιπάτου. Πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον γάλλο πρόεδρο εμανουέλ μακρόν, κατά την επίσκεψη του στην drome. Αναμένεται δε με ενδιαφέρον η διμερής τους συνάντηση πριν από τη σύνοδο κορυφής του σεπτεμβρίου, όπου συνήθως χαράσσεται η κοινή στάση του γαλλογερμανικού άξονα. Ο μακρόν είναι 42 ετών, μη καπνιστής, αδύνατος και έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη.

Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. Ο εμμανουέλ μακρόν περιέγραψε το γεγονός στη γαλλική εφημερίδα le dauphine libere, λέγοντας: «πρέπει να δούμε το περιστατικό αυτό στις σωστές διαστάσεις του, πρόκειται για ένα μεμονωμένο. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Μήνυμα πως δεν πρέπει να δίνουμε αξία στο επεισόδιο και το χαστούκι που δέχθηκε κατά την περιοδεία του στη νοτιοανατολική γαλλία, έστειλε ο εμανουέλ μακρόν, τονίζοντας πως ήταν. Φυλάττου τὸ φοβερὸν θηρίον, µάχου τοῖς ὅπλοις, ὦ ξένε. Δύο άτομα συνελήφθησαν μετά από επίθεση με χαστούκι που δέχθηκε ο εμανουέλ μακρόν από έναν άνδρα, κατά τη διάρκεια περιπάτου. Ο εμανουέλ μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το ελιζέ. «μεμονωμένο περιστατικό» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν το χαστούκι που δέχθηκε από νεαρό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη τεν λ' ερμιτάζ στη νοτιοανατολική. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Μακρὸν ἤδη χρόνον ὑµῖν διελεγόµεθα. Τηλεφωνική επικοινωνία του κυριάκου μητσοτάκη με τον πρόεδρο της γαλλίας εμανουέλ μακρόν. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει πολλά.

Όπως ανέφερε στην εφημερίδα le dauphine libre, «δεν πρέπει να αφήσουμε τα πολύ βίαια άτομα να κυριαρχήσουν στη. Οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι απίθανο να υποφέρει από τα χειρότερα συμπτώματα της. Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελιζέ ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν. Νῦν δὲ τάδε ἐγὼ λέγω· δολεροί εἰσιν οἱ ὑµέτεροι λόγοι. Στρατιωτικοί προειδοποιούν για δεύτερη φορά την κυβέρνηση μακρόν για εμφύλιο.

Γαλλία: Πολίτης χαστούκισε τον Μακρόν - 2 συλλήψεις από ...
Γαλλία: Πολίτης χαστούκισε τον Μακρόν - 2 συλλήψεις από ... from www.insider.gr
Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Ξεκίνησε στο στρασβούργο η διάσκεψη για το μέλλον της ευρώπης, μια μεγάλη διαβούλευση πολιτών μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο bfm tv και το ραδιοφωνικό δίκτυο rmc. «πρέπει να δούμε το περιστατικό αυτό στις σωστές διαστάσεις του, πρόκειται για ένα μεμονωμένο. Μια δυσάρεστη έκπληξη έζησε την τρίτη ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν, στη διάρκεια της περιοδείας που έχει ξεκινήσει σε περιφέρειες της γαλλίας ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Φυλάττου τὸ φοβερὸν θηρίον, µάχου τοῖς ὅπλοις, ὦ ξένε. Αληθινές ειδήσεις με το κύρος του cnn.gr όλη η έκτακτη επικαιρότητα, οι εξελίξεις και τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο για πολιτική, οικονομία, σπορ, πολιτισμό, αυτοκίνητο, τεχνολογία.

Λάµβανε ἄρα παρὰ ἀριάδνης λίνον µακρὸν καὶ ἅπτε τὸ λίνον ἐπὶ τῷ τοῦ λαβυρίνθου στοµίῳ.

Ο πρόεδρος της γαλλίας εμανουέλ μακρόν δεν περίμενε την αντίδραση πολίτη που τον χαστούκισε όταν πήγε να τον χαιρετίσει. Μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει πολλά. Μακρὸν ἤδη χρόνον ὑµῖν διελεγόµεθα. Πάντως, ο εμανουέλ μακρόν έδειξε να μην πτοείται και διατήρησε τη χαλαρή διάθεσή του, καθώς λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψε και συνέχισε να χαιρετά όσους είχαν σπεύσει να τον δουν. Χρησιμοποιεί την ελλάδα στη ανατολική μεσόγειο. Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ελιζέ ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν. Οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι απίθανο να υποφέρει από τα χειρότερα συμπτώματα της. «μεμονωμένο περιστατικό» χαρακτήρισε ο γάλλος πρόεδρος εμανουέλ μακρόν το χαστούκι που δέχθηκε από νεαρό κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην πόλη τεν λ' ερμιτάζ στη νοτιοανατολική. Ο εμανουέλ μακρόν μίλησε, συγκεκριμένα, για ένα «μεμονωμένο γεγονός». Ο εμμανουέλ μακρόν περιέγραψε το γεγονός στη γαλλική εφημερίδα le dauphine libere, λέγοντας: «πρέπει να δούμε το περιστατικό αυτό στις σωστές διαστάσεις του, πρόκειται για ένα μεμονωμένο. Εκνευρισμός στην άγκυρα επίθεση τσελίκ στον μακρόν: Αναμένεται δε με ενδιαφέρον η διμερής τους συνάντηση πριν από τη σύνοδο κορυφής του σεπτεμβρίου, όπου συνήθως χαράσσεται η κοινή στάση του γαλλογερμανικού άξονα.